Tantec – Högkvalitativ plasmaleverantör sedan 1974

Vi har mer än 40 års erfarenhet av att leverera och tillverka kvalitativa ”high-end” ytbehandlingsprodukter för alla branscher.  Tantec utvecklar ständigt nya, innovativa lösningar för en krävande marknad.

Tantec-gruppen är en privatägd verksamhet som grundades 1974, och en ledande tillverkare av standard och kundanpassade plasma- och coronasystem för ytbehandling av plastmaterial och metaller med syfte att förbättra vidhäftningsförmågan. Tantecs ytbehandlingsutrustning säljs globalt till slutanvändare och OEM-företag genom våra egna filialer och mer än 30 partners över hela världen.

  • Tantec A/S är huvudkontoret som finns i Lunderskov, Danmark, i en specialbyggd fabrik från 1989, med plats för försäljning, service, forskning och utveckling av specialiserad mekanisk och högkvalitativ elektronisk utrustning för ytbehandling.
  • Tantec EST Inc. har stått för försäljning och service till nordamerikanska kunder sedan 1987, nu från en ny adress i Glendale Heights IL, strax utanför Chicago.
  • Tantec GmbH i Wimsheim och Tantec GmbH Nord i Hamburg är sälj- och servicekontor samt tillverkningsanläggningar som etablerades i Tyskland i 1995 och 1998.

Vision

Tantec önskar att vara en föredragen, global leverantör och rådgivare för ytbehandling inom medicin-teknisk industri, fordonsindustrin och andra kvalitetsdrivna branscher.

Tantec i Lunderskov, Danmark

Tantec-gruppen är en innovativ organisation med en hög kunskapsnivå, som kontinuerligt utvecklar ny plasma- och coronautrustning för att hjälpa till att lösa vidhäftningsproblem och för att tillgodose höga krav från våra kunder.
Tantec-gruppen ägs av Kim Saabye och Morten Thrane.

•    Grundades i Danmark 1974
•    Huvudkontor i Lunderskov, Danmark
•    Filialer i Tyskland och USA
•    Representeras av återförsäljare i 30 länder över hela världen.
•    Har levererat mer än 4 000 ytbehandlingslösningar under de senaste 40 åren
•    I framkant med plasma- och coronasystem för 3D ämnen
•    Global after-sales service
•    In-house gratis provexemplar

Utlåtanden från klienter:

Utmärkt leverantör

”Vi kan bara säga utmärkt. Denna leverantör har varit mycket lätt att handla med från den allra första kontakten med säljteamet till leveransen av välgjord och punktlig coronautrustning som vi fortfarande är nöjda med, och det gäller också after-sales servicen. Det har varit ett nöje för att oss ska handla med Tantecs teams, och den utrustning som de byggde till oss har visat sig vara värd investeringen.”,

Ezzat Iskander, President & CEO, Phoenix Biomedical Products Inc., Kanada

Långsiktigt partnerskap

”Vi har haft ett nära samarbete med Tantec på olika projekt i många år och vi har ofta använt Tantecs utrustning som en del av våra utvecklingar och experiment.  Eftersom vi har all utrustning från Tantec tillgänglig i vårt labb fungerar vårt arbete snabbare och effektivare. Samarbetet med Tantec har alltid varit till nytta för båda företag. ”,

Dr Michael Thomas, Fraunhofer IST, Tyskland

Utmärkt samarbete

”Tantec har varit en viktig partner för oss genom många år – de är alltid snabba, professionella, servicevänliga och pålitliga. Samarbetet med Tantec har gjort det möjligt för oss att använda den senaste tekniken, något som har varit mycket viktigt för oss i vår framgångsrika utveckling och lansering av nya produkter.

Egon Triel, Head of Mechanical Design, Coloplast A/S, Danmark